9 Април, 2017 11:01 885 0

Защитник на Ювентус стана икономист

  • киелини-
  • ювентус-
  • магистър-
  • икономика-
  • университет

Джорджо Киелини е получил най-високи оценки през следването си

Защитник на Ювентус стана икономист - 1

Защитникът на италианския шампион Ювентус – Джорджо Киелини, е успешен не само на футболния терен. Опитният бранител завърши магистърска степен в университета по мениджмънт и икономика в Торино. Дисертацията на Киелини е била на тема "Бизнес-модел на футболен клуб Ювентус в международен контекст".

Той е получил най-високи оценки през цялото следване, а дипломната работа е била защитена с отличен пред професорите Пиеро Паоло Бианкоин и Алберто Галатари, както и Стефано Бертола, който е директор на връзки с обществеността в Юве. Бакалаварът на Киелини е по икономика и търговия и е завършен през 2010 г. отново в университета в Торино.

Най-добрият вратар на планетата Джанлуиджи Буфон пък е признавал, че е с купена диплома за средно образование "Още ме е срам. Дори наивно се опитах с фалшивия документ да се запиша в университет. Родителите ми са учители и затова аз трябваше да уча повече", признавал е легендата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА