Last news in Fakti

11 Април, 2017 09:58 829 0

Венгер отново не хвърли оставка след резил

  • венгер-
  • арсенал-
  • кристъл палас-
  • оставка

Арсенал загуби катастрофално от Кристъл Палас с 0:3

Венгер отново не хвърли оставка след резил - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри огромното си разочарование от катастрофалната загуба на тима с 0:3 като гост на Кристъл Палас. Поражението е сериозен удар по амбициите на "артилеристите" за класиране в Топ 4 на Висшата лига. Френският специалист допълни, че е решен на всичко, за да върне тима на победния път.

"Резултатът е сериозен удар по амбициите ни. Със сигурност ще има последствия в борбата ни за Топ 4. Разбираемо е недоволството на феновете ни".

"Загубихме, защото отстъпвахме в решителните дуели. Владеехме топката, притежавахме я много. Спечелихме много втори топки, но...", добави специалистът

„Всяка загуба е голяма тревога. Водил съм Арсенал в над 1100 мача и не сме свикнали на нещо подобно. За съжаление това е ситуацията в момента и трябва да реагираме много бързо и не трябва да я приемаме. Разочарован съм и решен да поправя нещата“, допълни Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА