Last news in Fakti

12 Април, 2017 12:58 796 2

Митов: Уважаваме Лудогорец, но ще ги бием

  • митов-
  • левски-
  • уважение-
  • лудогорец

Яблонски и Сукуна отпадат от групата, призна треньорът на Левски

Митов: Уважаваме Лудогорец, но ще ги бием - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференция преди мача с Лудогорец в петък от 20:00 часа. Той призна, че „сините“ имат респект към съперника, но само дотам и тимът му трябва да победи. Митов разкри, че Давид Яблонски и Сукуна отпадат от групата за дербито.

„Яблонски отпада от групата със сигурност, Сукуна – също. За Минев, Костадинов и Де Ноойер ситуацията е 50:50. Яблонски получи по-сериозна травма на аддукторите срещу Черно море. Имаме 2 дни, в които да отшумят травмите“, заяви наставникът на Левски.

„Левски е побеждавал Лудогорец. Съперникът е силен отбор. Имаме респект, но дотам. Левски трябва да играе за себе си, да доминира. Естествено, трябва да победим. Като резултати съм съгласен, че не се представяме успешно в гостуванията. За играта – не. Процентите кой е владял повече топката, кой има повече удари – тези неща отпадат автоматично при негативен резултат,“ призна Митов.

„Сметки няма какво да правим, гледаме мач за мач. Всеки двубой е решаващ, всеки мач носи 3 точки. Ако има теоретична възможност, естествено, че ще се борим за първенството. Искам от всеки мач да взимаме трите точки. Не може да се сравняваме с другите отбори, да ги копираме. Имаме изграден стил, свикнали сме да доминираме и трябва да го следваме,“ допълни треньорът на „сините“.

„Гледал съм Карагерен, младо момче е, има качества. Всичко друго са спекулации. Ако има нещо, ще го разберете първо от мен или от Даниел Боримиров. Каквото не е излязло от клуба, е спекулация. Няма да се възгордяваме след победата над Локомотив (Пловдив). Не можем да подценяваме никого. Никога не съм коментирал съдиите. Няма да го правя нито преди, нито след мач“, завърши Николай Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    1 0 Отговор
    а дано, ама надали
  • 2 зрител

    0 1 Отговор
    Вервай си бате