Last news in Fakti

17 Април, 2017 21:05 2 237 0

Гришо с кутсуз и в Монте Карло

  • григор димитров-
  • тенис-
  • монако

Григор Димитров отпадна от турнира на двойки в Монте Карло. Това става седмица по-късно, след като безславно загуби и в първия си мач в Мароко.

Там българинът дебютира в надпреварата под номер 1 в схемата, но загуби от испанеца Томи Робредо с 4:6, 6:1, 1:6.

Сега в Монте Карло Григор Димитров и ветеранът от Сърбия Ненад Зимонич отстъпиха с 4:6, 6:1, 3:6 от французите Беноа Пер и Едуар Роже-Васлен.

Преди двубоя букмейкърите бяха определили двойката на Гришо за фаворит в двубоя, но в крайна сметка те бяха опровергани.

Като индивидуален състезател Григор Димитров е поставен под №8 в основната схема и започва директно от втория кръг. Така хасковлията ще разбере във вторник името на първия си опонент, който ще бъде определен от двубоя Каспър Рууд – Ян-Ленард Щруф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА