19 Април, 2017 05:15 845 0

Рома си хареса заместник на Спалети

  • рома-
  • спалети-
  • псж-
  • емери

„Вълците“ преговарят с Унай Емери от ПСЖ

Рома си хареса заместник на Спалети - 1
Снимка: БТА/АР

Рома ще опита да привлече за треньор наставник на ПСЖ Унай Емери, ако Лучано Спалети напусне клуба през лятото. Според „Кориере дело Спорт“ бъдещите спортни директори на „вълците“ Франко Балдини и Мончи са набелязали Емери за заместник на Спалети, чийто договор изтича след края на сезона.

Емери и Мончи работиха заедно в Севиля между 2013 и 2016 година, като изведоха андалусийците до три поредни триумфа в Лига Европа.

Въпросителните за подобен ход обаче са много. Не е ясно дали ПСЖ ще се раздели с Емери, а освен това президентът на Рома Джеймс Палота се надява да убеди Спалети да остане.

Преди дни треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини разкри, че е поласкан от интереса на Рома към него, но добави, че той ще бъде „2-3 избор за наставник“ на „вълците“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА