Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 00:19 644 0

Застреляха в главата фен в Аржентина

  • аржентина-
  • застреляха-
  • естудиантес-
  • банфийлд-
  • инцидентът

Двама мотоциклетисти открили огън по младеж преди срещата между Естудиантес и Банфийлд от аржентинското първенство. Запалянкото е третата жертва, свързана с аржентинския футбол, от началото на годината и общо 44-и загинал от 2004 година насам.

27-годишен футболен запалянко беше застрелян в главата в аржентинската столица Буенос Айрес, съобщи ДПА. Инцидентът е станал след мача от първенството Апертура между Естудиантес и Банфийлд в понеделник вечерта.

Той е третата жертва, свързана с аржентинския футбол, от началото на годината в страната и общо 44-и загинал от 2004 година насам.

Младежът е возил шефа на групировката на ултрасите на Банфийлд Барас Бравас - Мигел Тунинали. Самият Тунинали обясни, че на връщане от двубоя с Естудиантес в столичния квартал Банфийлд автомобилът им е бил застигнат от двама мотоциклетисти, които открили огън.

Два часа по-рано срещата между Естудиантес и Банфийлд бе прекратена в 13-ата минута, след като феновете на домакините хвърлиха няколко запалителни ракети и бомбички в наказателното поле на съперника, от които пострада вратаря на Банфийлд Кристиан Лукети.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА