22 Април, 2017 18:27 1 422 0

Млада звезда на Монако ходи на тренировки с ... майка си

  • мбапе-
  • тренировка-
  • монако-
  • майка

Килиан Мбапе тича, сякаш кара мотоциклет

Млада звезда на Монако ходи на тренировки с ... майка си - 1
Снимка: БТА/АР

Най-актуалната футболна звезда Килиан Мбапе ходи на тренировка с майка си. Това разкри съотборникът на 18-годишния талант в Монако - Даниел Субашич.

"Всички говорят за това колко милиона евро ще вземе Монако за него, но не знаят, че все още майка му го кара на тренировки. Той си е все още дете, само на 18 е. Невероятен е за тази възраст. Тича, сякаш кара мотоциклет", споделя Субашич.

Други съотборници разкриват, че младият нападател е много добър на плейстейшън и голям шегаджия. Най-добрият му приятел в отбора пък е третият вратар Лоик Бадиашил.

"Рано или късно ще го видим в Реал, Барселона или друг отбор от този калибър. На 18 години той притежава зрялост на терена и извън него. Не е лесно за играч на такава възраст да играе в Шампионската лига", споделя Фабиньо.

Антоан Гризман пък използва снимка от френския национален отбор, на която е с Мбапе и Димитри Пайе. Под нея написа кратко и ясно: „Да, Дийм! Той ще ни остави на скамейката".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА