Last news in Fakti

8 Май, 2017 18:58 6 105 5

Ето това се нарича побеснял треньор (ВИДЕО)

  • вивас-
  • естудиантес-
  • бока хуниорс-
  • дузпа

Наставникът на Естудиантес Нелсон Вивас сътвори истинско шоу

Ето това се нарича побеснял треньор (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube.com

Наставникът на Естудиантес Нелсон Вивас сътвори истинско шоу в домакинството с Бока Хуниорс (0:0) от 23-ия кръг на Примера дивисион. Бившият играч на Бока, Ривър, Арсенал, Селта и Интер направо полудя, след като реферът Труко не даде дузпа за тима от Ла Плата в 25-ата минута. Тогава стражът на гостите Аугустин Роси буквално нокаутира нападателя на "червено-белите" Каваларо, след като излезе да боксира топката, но не игра с коженото кълбо, а директно повали противника.

Вивас и щаба му, както и феновете по трибуните, искаха 11-метров наказателен удар, но такъв не отсъден, въпреки че нападателят остана известно време в нокаут.

Реакцията на бившия бранител бе остра, а Труко го прати на трибуните. Вивас направо не се побираше в кожата си, като скъса своята риза с всичка сила, а след това би силен шут на микрофона на телевизията, който се намираше на центъра. Прибирайки се към съблекалнята треньорът свали своята риза, като демонстрира своята огромна татуировка на целия му гръб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Andrey

    8 1 Отговор
    Ако бях на негово място щях да скъсам и гащите
  • 2 брех

    9 0 Отговор
    Тоя да не е някоя якудза, като му гледам гърба :)
  • 3 onq s konq

    2 8 Отговор
    Това е чичо, отвън го чаках с бавареца и ходихме да пием след това
  • 4 Бай Иван

    0 1 Отговор
    Чак сега разбрах кво значи "да си дернеш ризката" ))
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Просто си показва татуировките на гърба. Друго обяснение няма.