Last news in Fakti

9 Май, 2017 11:29 2 509 2

Арестуваха "Меси" в Иран

  • паратеш-
  • меси-
  • двойник-
  • арест-
  • обществен ред

Причина е била нарушаване на обществения ред

Арестуваха "Меси" в Иран - 1

25-годишният ирански двойник на Лионел Меси Реза Парастеш е бил арестуван за нарушаване на обществения ред в град Хамедан.

Младежът, който поразително прилича на звездата на Барселона, спрял на кръстовище и излязъл от автомобила си, облечен в екип на каталунците. Стотици хора се струпали, за да се снимат с него. От полицията били принудени да задържат Парастеш, за да отпушат трафика. Колата му също била вдигната на наказателен паркинг от местните "паяци".

Парастеш нашумява в Иран преди няколко месеца, когато по настояване на баща си изпраща своя снимка до едно от местните спортни издания. Благодарение на популярността, която си печели, той сключва договор като фотомодел и често дава интервюта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    2 2 Отговор
    Той е играл в два мача на Барцелона миналата година, на единият от тях срещу Вияреал, когато Меси беше с контузия Луис Енрике пусна иранеца в последните 20 минути и Вияреал трябваше да отдели 2ма да го пазят, вследсвие загубиха
  • 2 ICO8

    0 0 Отговор
    БАРЦИЛОНА!