Last news in Fakti

10 Май, 2017 11:29 1 272 2

Отписаха Меси за "Златната топка"

  • меси-
  • роналдо-
  • златна топка-
  • класация

Звездата на Барселона не може да се сравнява с Роналдо през този сезон, твърди France Football

Отписаха Меси за "Златната топка" - 1
Снимка: БТА/АР

Френското списание France Football, което организира вота за "Златната топка", не смята, че Лионел Меси има шансове за наградата за 2017 г. Сезон 2016/17 все още дори не е завършил, но изданието вече има фаворит - Кристиано Роналдо. "Кой може да победи Кристиано?", пита France Football от водещата си страница на последния си брой.

Френските журналисти изтъкват, че носителят на приза от 2016 г. е пред всички в битката заради отличните си игри с екипа на Реал Мадрид. Роналдо е неудържим особено в Шампионската лига, където благодарение на неговите попадения тимът изглежда сигурен финалист. В същото време Меси не е дори на полуфинал за втори пореден сезон.

Изданието посочва и потенциални претенденти на CR7 в лицето на Джанлуиджи Буфон (Ювентус), Антоан Гризман (Атлетико Мадрид) и Килиан Мбапе (Монако), но не и Меси. В сметките не попада и съотборникът му в Барселона Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    3 1 Отговор
    Първо искам да кажа, че искам Роналдо да вземе отново наградата, но...
    Меси е с 35 гола в Примера, т.е. с 15 гола повече от Роналдо. Как изобщо може да не е заплаха?
    Ако Барса станат шампиони, защо Меси да не е потенциален победител
  • 2 disappear

    1 1 Отговор
    Меси е по-комплексният,следователно по-добрият