Last news in Fakti

28 Ноември, 2011 16:24 2 384 1

Заляха с киселина жената на Табарес

  • силвиш табарес-
  • уругвай-
  • киселина-
  • табарес

Много неприятен инцидент се случи в семейството на селекционера на Уругвай Оскар Вашингтон Табарес.

Специалистът, който през 2010 изведе „Селесте" до полуфинал на Мондиала в ЮАР, а през това лятото до титлата от Копа Америка в Аржентина, се намира в родината си, където е пострадала съпругата му Силвия.

Сеньора Табарес е била нападната на улицата в Монтевидео от две непознати лица, които са я заляли с киселина. На помощ веднага се е притекъл треньорът на Уругвай и дамата е била откарана в болница.
Нараняванията върху тялото на жертвата на вандалския акт са около 25%, но от местната болница успокояват близките на семейството на Табарес, че няма опасност за живота на жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    jivotni palni