Last news in Fakti

17 Май, 2017 12:57 1 321 4

Боримиров: Сульо и Пульо говорят за Левски

  • боримиров-
  • левски-
  • критика

В България всеки дава мнение, сърди се "синият" директор

Боримиров: Сульо и Пульо говорят за Левски - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира загубата от Лудогорец в дербито с 1:3 и нападна бившите играчи на отбора, които се изказаха остро за "сините" през седмицата.

Предраг Пажин и Илиян Стоянов бяха сред тези, които отправиха критика по адрес на тима и треньора Николай Митов.

"В България всеки дава мнение, наскоро чух и бивши футболисти да се изказват. Тези хора не се занимават с треньорска дейност и ще ги помоля да не се изказват. Журналистите давате на всеки трибуна, а не би трябвало да го правите. Който обича Левски, може да ми се обади във всеки момент и да направи критика. Тази не е градивна", заяви Боримиров.

"Не мога да коментирам селекцията, всичко е клубна тайна. Когато се съберем за първия ден от подготовката, ще разберете. Ще продължим да налагаме собствени кадри, имаме им доверие. Всеки ще се бори за място под слънцето", сподели още той по повод селекцията. Директорът е доволен, че се налагат млади момчета в момента.

Отдавна Левски не е налагал толкова юноши в първия отбор, колкото ние сега. На правилния път сме, ще се постараем да вземем няколко качествени играчи, за да могат малките да израстват покрай тях.

Що се отнася до четиримата извадени от първия състав заради изтичащите им договори...Не знам кой губи повече, но ние нямаме какво да губим повече. Искаме да дадем шанс, защото в днешно време малко се случва това. Има още няколко кръга до края, няма кой да ни измести от Топ 3 и искаме да знаем на кого можем да разчитаме и на кого не.

Когато се водят разговори, винаги има две страни и единият е недоволен, а другият е доволен. Лично у мен има и разочарование, но все пак такава е моментната ситуация и за в бъдеще да не допускаме такива грешки, както досега.

За договора на Божидар Краев...Каквото е трябвало, сме го казали на него и мениджъра му и повече информация няма да получавате. Още преди няколко седмици казах, че с четиримата преговорите са приключили. Търсим не само централен нападател."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шефьор

    1 0 Отговор
    Мен по скоро ми се струва, че сульо и пульо се правят на треньори и мениджъри! Винаги съм казвал, футболист-треньор и мениджър на отбора са две различни неща, но ако се занимаваш и с двете си гений.
  • 2 Ники

    2 0 Отговор
    Ще ти дам едно мнение !! Да почнем с главния въпрос ? Кой е собственик на Левски ? Гарантирам че не е тоя мизерник Русев или пък ония другия Адвокат Батков ? Тези хора са пионки на други някакви дето не ги знам кои са ама съм сигурен че не ги е еня за футбол

    Коментиран от #3

  • 3 naroden vurst

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Towa e taka. Drug e vyprosyt koi ima PRAVO da govori za Levski. Wseki ima prawo da gowori stiga da e zapoznat.
  • 4 велислав

    0 0 Отговор
    Аз съм почитател на ЦСКА. Левскари съсипаха Левски и цесекари съсипаха ЦСКА. Вътрешни интриги и пари убиха и двата клуба. Впрочем аз съм вече без отбор. Това не е ЦСКА. Това е нещо си. Левски и те потъват от простотия. Истинските фенове на тези отбори им се повръща от тез тъпунгери и жадни за постове човечета. ДА СЕ ЗАКРИВА ФУТБОЛА ЗА 100ГОДИНИ НАПРЕД.