Last news in Fakti

19 Май, 2017 12:57 1 230 0

Самолетът на Чапекоензе отново аварира

  • чапекоензе-
  • самолет-
  • трагедия-
  • авария

Играчите са се прибрали с автобус

Самолетът на Чапекоензе отново аварира - 1
Снимка: facebook

Бразилският футболен клуб Чапекоензе претърпя нова самолетна драма. На прибиране от Аржентина, където Чапе надделя с 2:1 над Ланус в среща от груповата фаза на Копа Либертадорес, се наложи самолетът на отбора да направи аварийно кацане в Порто Алегре. Според The Sun, причината за това е, че летището в местния град Чапеко не е било в готовност да приеме аероплана. След това футболистите на Чапекоензе са се прибрали с автобус.

Припомняме, че на 29 ноември миналата година, самолетът на тима се разби в Колумбия и загинаха 71 души, 19 от които състезатели на Чапе. От играчите оцеляха само трима. Това са Нето, Алан Рушел и вратарят Джаксън Фолман. Част от единия крак на последния беше ампутиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА