Last news in Fakti

4 Декември, 2011 10:52 1 013 1

ЦСКА маха Трифонов

  • румен-
  • трифонов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • адемар
ЦСКА маха Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще се раздели с още един футболист през зимната пауза, съобщава "Тема Спорт". Това е левият защитник Румен Трифонов, който получи достатъчно шанс за изява, но не успя да докаже, че заслужава титулярно място.

Причина за тази мярка е изключително слабото представяне на футболиста в мача с Лудогорец, завършил 2:2. Трифонов бе главният виновник за за изравнителното попадение на гостите. Именно той изпусна Иван Стоянов в последните секунди на двубоя и това коства трите точки на “червените”. Друга причина за раздяла с футболиста е бразилецът Адемар, който след идването си от Черно море е предпочитан по-често за сметка на Трифонов.

Ръководството вече търси отбор, на който да продаде Трифонов. Ако не намерят купувач, от ЦСКА ще разтрогнат договора си с футболиста.

До момента 31-кратните шампиони се разделиха с Павел Виданов, Саша Живец, Иван Караджов и Денис Халилович, както и с кондиционния треньор Иван Йовановски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    da zakriat odbora