Last news in Fakti

4 Юли, 2017 14:13 1 529 0

Винъс Уилямс рони сълзи след мач на Уимбълдън (ВИДЕО)

  • винъс уилямс-
  • тенисистка-
  • катастрофа-
  • пресконференция-
  • виновна-
  • уимбълдън-
  • разплака

Тенис звездата се разстрои на прескнференция, в която бе попитана за катастрофата от 9 юни

Винъс Уилямс рони сълзи след мач на Уимбълдън (ВИДЕО) - 1

Известната американска тенисистка Винъс Уилямс даде воля на сълзите си по време на пресконференция, в която за пръв път коментира трагичният инцидент, причинил смъртта на 78-годишен мъж.

След победата си над белгийката Елис Мертенс на "Уимбълдън" в понеделник, 37-годишната тенисистка застана пред събралите се журналисти, които не я пожалиха и не пропуснаха да я попитат за катастрофата от 9 юни, за която американката бе обвинена и подведена под отговорност.

"Просто съм съкрушена, нямам думи да опиша как се чувствам. Това е всичко, което мога да кажа", заяви Уилямс, след което се разплака и напусна пресконференцията.

Действията ѝ бяха разтълкувани като чувство на вина и угризения за случилото се. Малко по-късно обаче, явно поуспокоена, звездата се върна, за да отговори и на останалите въпроси на медиите.

За да приключи болезнената тема за катастрофата Уилямс заяви: "Нямам идея какво ще донесе утрешният ден. Само това мога да кажа. Това научих".

Бившата номер 1 в световната ранглиста причини автомобилна катастрофа, когато, на едно кръстовище във Флорида, джипът ѝ се блъсна в лека кола. При удара тежко пострада 78-годишният Джеръм Барсън, който пътувал в автомобила, управляван от съпругата му Линда Барсън. 2 седмици по-късно бившият учител почина в болницата, където бе настанен.

Полицията обвини Уилямс, че е минала на червено, но нейният адвокат отхвърли твърденията, заявявайки, че клиентката му се опитала да избегне удар с друг автомобил, който я засякъл на въпросното кръстовище.

След смъртта на 78-годишния мъж, семейството му реши да даде под съд по-голямата сестра Уилямс.

Ето видео от емоционалната пресконференция:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА