Last news in Fakti

26 Юли, 2017 05:18 987 0

Киелини: Дибала не е на нивото на Неймар

  • киелини-
  • ювентус-
  • барселона-
  • неймар-
  • дибала

"222 милиона евро за бразилеца си струват, той решава мачове", хвали го бранителят на Юве

Киелини: Дибала не е на нивото на Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Опитният защитник на Ювентус Джорджо Киелини си призна, че звездата на тима Пауло Дибала още не е достигнал нивото на Неймар. Именно бразилецът вкара двата гола за успеха на каталунците с 2:1 над "старата госпожа" през уикенда, а Киелини реализира почетния гол за своите.

В същото време Дибала е сочен за наследника на Неймар на стадион "Ноу Камп", тъй като кариоката е гласен за бомбастичен и рекорден в историята на футбола трансфер в ПСЖ.

"В момента той не е достигнал нивото на Неймар, при цялото ми уважение към Пауло. Неймар е на нивото на Меси и Кристиано Роналдо, той ще ги наследи като носител на Златната топка. Сумата от 222 милиона евро е огромна, но според мен си струва. В крайна сметка този играч може да ти решава мачове", коментира Киелини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА