Last news in Fakti

27 Юли, 2017 15:56 958 1

Буфон: Това може да е последният ми сезон

  • буфон-
  • ювентус-
  • кариера-
  • сезон

"Не съм разтревожен, че не съм спечелил Шампионската лига", каза вратарят на Ювентус

Буфон: Това може да е последният ми сезон - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон призна, че предстоящия сезон 2017/18 може да се окаже последен в славната му кариера.

"Това може да бъде последната ми година и е наистина много вълнуващо. Искам да опитам да се насладя на специални неща", коментира Буфон.

"Когато отидеш на едно място и си помислиш, че може да ти бъде за последен път, оценяваш още повече красотата му и искаш да запомниш емоцията завинаги. Сезонът ще бъде специален, но аз искам да дам най-доброто от себе си, за да опитаме Ювентус да повтори успехите си.

"Не се чувствам разтревожен заради това, че не съм спечелил Шампионската лига, това никога не е имало негативно влияние върху мен, няма такова и в момента. Шампионска лига винаги е била мотивация за мен да ставам по-добър и да се наслаждавам на емоциите, излизайки срещу определени футболисти на определени стадиони", добави Джиджи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JIJI

    2 0 Отговор
    Голем е