Last news in Fakti

14 Декември, 2011 11:19 819 1

БФС спря правата на бегълците от ЦСКА

  • иван караджов-
  • цска-
  • бфс-
  • спортно-техническа-
  • комисия-
  • права-
  • павел виданов

Спортно-техническата комисия към българския футболен съюз спря състезателните права на избягалите от ЦСКА Иван Караджов и Павел Виданов.

От решението става ясно, че играчите нямат право да участват във футболни срещи на професионално ниво, докато не бъде разрешен спорът им с ръководството на ЦСКА.  Казусът е пратен за преразглеждане до Арбитражния съд при БФС.

Ето и решението на Спортно-техническата комисия:

* На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на спортно-състезателните права на състезателя Иван Милчов Караджов, род. 12.07.1989 г., за ПФК ЦСКА АД-гр.София въз основа на писмено изразено желание на картотекираното лице, считано от 18.11.2011 г.

* Налице е спор между състезателя Иван Милчов Караджов и ПФК ЦСКА АД относно начина на прекратяване на договора между страните, както и относно основателността на самото прекратяване. Тъй като решаването на този спор е извън компетентността на СТК, преписката по случая се предава на Арбитражния съд при БФС, съгласно Чл.4(1) от Нормативната уредба на Арбитражния съд.

* На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на спортно-състезателните права на състезателя Павел Валериев Виданов, род. 08.01.1988 г., за ПФК ЦСКА АД-гр.София въз основа на писмено изразено желание на картотекираното лице, считано от 18.11.2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКЛУДЖИИ

    0 0 Отговор
    АЛО ТИТАН ЧУВАМЕ ЛИ СЕ ? КАКВО СТЕ СЕ ЗАЯЛИ С МОМЧЕТАТА А? ХЕМ НЕ ПЛАЩАТЕ ХЕМ ДЪЛЖИТЕ МНОГО ПАРИ ХЕМ ЛЪЖЕТЕ И ЗАПЛАШВАТЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ! ЗНАМ ВИ АЗ НА ВАС ! ТЕЗИ ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ НЕ БЯГАТ ОТ ХУБАВО ! НЕ ЗНАМ ТОЯ БОЙКО ОТ КЪДЕ ВИ ИЗКОПА И ДОВЛЕЧЕ ! ОТ СМЕТИЩЕТО В СУХОДОЛ ЛИ ...? ВИЕ СТЕ СИ ЕДНИ УЗАКОНЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ ЗНАМ ДО КОГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМЪЛЧАВА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ С КЛУБА НА ЦСКА ? ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ СЛЕДВАТ ПЪТЯ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ИЗНУДВАТЕ ! ОПРЕДЕЛЕНО ДЪРЖИТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ КАКВИ ПОДЛИ СЪЗДАНИЯ СТЕ НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЦСКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ВАС ! ХУБАВОТО Е ЧЕ ПАРИТЕ ВИ ПРИКЛЮЧВАТ И ТАКИВА ИЗПРОСЕНИ С ПОМОЩТА НА ПРЕМИЕРА ДАРЕНИЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ? МАРШ В БОКЛУКА !