Last news in Fakti

31 Юли, 2017 15:58 973 1

Играч от НБА се прави на боксьор - счупи си пръст (ВИДЕО)

  • баскетбол-
  • удар-
  • фрактура-
  • пръст-
  • нба-
  • галинари
Играч от НБА се прави на боксьор - счупи си пръст (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Нелепа контузия получи италианската баскетболна звезда Данило Галинари. Играчът е с фрактура на палеца на дясната ръка, след като удари противников състезател в лицето. Всичко това се случи в приятелска среща между Италия и Холандия, а жертвата на Галинари се казва Джито Кок.

“Адзурите” се подготвят за участието си на европейското първенство, което ще се проведе това лято от 31 август до 17 септември във Финландия, Израел, Румъния и Турция.

По всяка вероятност няма да се наложи Галинари да бъде опериран, но се очаква възстановяването на крилото да отнеме 3-4 седмици и участието му на Евробаскет 2017 е под сериозна въпросителна.

Миналия месец Галинари подписа тригодишен договор с Лос Анджелис Клипърс на обща стойност 65 милиона долара и се очаква италианецът да е готов за предсезонния тренировъчен камп на “Ножиците”. В кариерата си Галинари, който на 8 август ще навърши 29 години, е играл за още два отбора от НБА - Ню Йорк Никс (2008-2011) и Денвър Нъгетс (2011-2017).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    3 0 Отговор
    па тоя една звезда....мани....