Last news in Fakti

2 Август, 2017 10:28 788 0

Ботев без звездата си срещу Маритимо

  • ботев пловдив-
  • маритимо-
  • виана-
  • неделев

Тодор Неделев е аут за мача, но Виана е на линия

Ботев без звездата си срещу Маритимо - 1
Снимка: БТА

Една добра и една лоша но­вина дойдоха от Ботев Плов­див преди реванша с Маритимо от третия квалификацио­нен кръг на Лига Европа. Двубо­ят на остров Мадейра е утре от 21:00 часа. Добрата е, че бразилският нападател Фернандо Виана ще бъде вдигнат за мача в Португалия. Той полу­чи порезна рана в срещата с ЦСКА и бе изнесен на носилка. Оказа се, че вътрешно коляно­то не е засегнато и той ще мо­же да играе.

"Чувствам се добре и се на­дявам да започна сред титуля­рите. Това, разбира се, ще го реши старши треньорът", ко­ментира Виана.

Лошата новина за наставни­ка Николай Киров е, че Тодор Неделев окончателно отпада. На 99,9% няма шанс той да взе­ме участие в реванша с Маритимо. Националът получи травма по средата на второ­то полувреме на двубоя с пор­тугалците в Бургас. Той не игра срещу ЦСКА за първенството, но въпреки това не успя да се възстанови. Снощи на послед­ната тренировка Неделев вър­теше обиколки на базата в Коматево. Лекарят на жълто-черните бе категоричен, че е излишно да се рискува здравето на играча, пише "Тема Спорт". Той все пак ще тръгне с отбора за остров Ма­дейра. Мястото му сред титу­лярите ще заеме Бризола.

Омар Косоко пък ще изиграе последния си мач за Ботев. Той преминава във втородивизионния тим от ОАЕ Ал Фуджейра. Там треньор ще му е Диего Марадона. Пловдивчани ще прибе­рат от сделката 250 хиляди евро.

Канарчетата летят тази сутрин от Терминал 1 на лети­ще София с правителствения самолет. Той бе даден и преди седмица на Лудогорец за визи­тата им в Израел на Апоел Беер Шева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА