Last news in Fakti

10 Август, 2017 11:27 1 251 1

Ганчев води Симеон Славчев в ЦСКА

  • славчев-
  • цска-
  • ганчев-
  • литекс-
  • спортинг лисабон

Бившият играч на Литекс може да заиграе на "Армията"

Ганчев води Симеон Славчев в ЦСКА - 1

Националът Симеон Славчев може да премине в ЦСКА до дни. Той вече е бил поканен от шефовете на "Армията" като е дал положителен отговор. За да се осъществи трансферът обаче, се чака зелена светлина от клуба, който държи правата му - Спортинг Лисабон. Славчев не попада в плановете на "лъвовете", които всячески се опитват да намерят отбор, който да го купи.

Полският Лехия Гданск, където Славчев игра през миналия сезон, вече предложи 1 млн. евро на Спортинг, които обаче бяха отхвърлени. Така че реално не се вижда как ЦСКА ще го закупи. Той може да дойде под наем до края на сезона и през следващото лято да бъде преговаряно за евентуалния му перманентен трансфер.

Преди няколко дни приключиха неуспешните проби на Славчев в английския Бирмингам. Родният халф се опита да впечатли мениджъра на сините Хари Реднап, но в крайна сметка до договор не се стигна.
Роденият през 1993 г. футболист познава отлично ръководителите на ЦСКА, с които работи в Литекс от 2008 до 2014 г. Тогава той бе продаден на Спортинг Лисабон за 2,5 милиона евро. Славчев така и не успя да се наложи на "Жозе Аваладе", като бе отдаван под наем в Болтън, Аполон Лимасл и Лехия Гданск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    1 1 Отговор
    Т.е. искате да кажете, че Ганчев си връща футболист в частното отборче, което преди година се казваше Литекс, а сега е ЦСКА-София, понеже човека така каза на УЕФА ние сме си ребрандиран Литекс, не ни слагайте наказание за новосъздаден клуб.