Last news in Fakti

26 Август, 2017 18:29 1 181 0

Жерар Пике се оказа страстен покерджия

  • пике-
  • покер-
  • печалба-
  • турнир-
  • барселона

Защитникът на Барселона зае пето място на престижен турнир

Жерар Пике се оказа страстен покерджия - 1

Испанският национал Жерар Пике показа, че е добър не само на футболния терен, но и в хазартните игри. Той зае пето място на престижен турнир по покер, които се проведе в едно от най-престижните казина в Барселона.

30-годишният бранител на Барса спечели 129 350 евро на турнира, информира в. „Ас“. Участие в състезанието взеха 66 души, а началната сума за участие беше 25 000 евро.

Това не е първото участие на Пике на турнири по покер, но преди не можеше да се похвали със сериозни успехи. През 2011 година той спечели 40 950 евро. Две години по-късно взе 21 150, а през миналата година завоюва 31 700 евро на турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА