20 Декември, 2011 15:33 809 0

Най-колоритните изказвания в Бундеслигата

  • бундеслига-
  • изказвания-
  • коментари

Есенният полусезон в Бундеслигата приключи, но освен с интересните мачове и пълните стадиони есента на 2011 година ще се запомни и с любопитните изказвания на главните действащи лица. Ето и някои от колоритните коментари:

"Той е много висок и заема много място във вратата. Така че вероятността топката да го уцели е по-голяма". Треньорът на Хофенхайм за вратаря на тима Том Щарке, който спаси дузпа срещу Аугсбург.

"Имам една жена и две деца, това го знам със сигурност". Капитанът на Кайзерслаутерн за състоянието си след удара срещу него на футболиста на Хамбургер Слободан Райкович

"Преди мача казах, че ако не вкарам гол, си взимам такси и никога повече няма да се върна". Футболистът на Щутгарт Халид Буларуз, който при победата с 2:0 над Кайзерслаутерн вкара първия си гол за шест години и половина в Бундеслигата.

"Това не беше мач за треньори с байпас". Треньорът на Кьолн Стале Солбакен, който е с байпас, за победата с 4:3 над Хамбургер ШФ.

"Теренът беше толкова лош, колкото и играта ни. От него летяха парчета, големи колкото Австралия". Треньорът на Хофенхайм Холгер Станиславски след загубата с 1:2 от Вердер (Бремен).


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА