Last news in Fakti

16 Септември, 2017 19:01 2 165 2

ЦСКА предлага Наско Сираков за шеф на БФС?

  • цска-
  • сираков-
  • кандидатура-
  • михайлов-
  • бфс

Голмайстор номер 1 на "сините" за всички времена е потърсил подкрепа и от Спас Русев

ЦСКА-София готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС. Новината съобщи пред OFFNews отлично запознат източник. Задава се конгрес на футболния съюз и засега само Боби Михайлов е изразил готовност за оглави организацията. Спецът по спортно право Георги Градев открехна завесите, че за атака се готви и Наско Сираков. Затова се е завърнал на мачовете на Левски.

Голмайстор номер 1 на "сините" за всички времена е потърсил подкрепа от Спас Русев. Наско е наясно, че трудно ще спечели срещу Боби без подкрепата на левскарската общност.

Той вече има думата на Гриша Ганчев, който спонсорира партията на Илияна Раева и е стар приятел със Сираков. Неслучайно босът на ЦСКА-София обмисляше напълно сериозно да покани Наско за директор на "Армията".

В клуба са недоволни от управлението на Боби Михайлов, защото смятат, че то толерира явно Кирил Домусчиев и неговия Лудогорец. Нищо че само след изричната намеса на Боби, по желание или не, беше създадена новата Първа професионална лига, а в нея поканен Литекс, кръстен междувременно ЦСКА-София.

Със сигурност ще се търси и политическа подкрепа преди атаката на конгреса да бъде обявена официално. Преди години Бойко Борисов не харесваше управлението на Михайлов заради явните връзки със знакови фигури от БФС.

В интерес на истината, сега обаче премиерът стои далеч от управлението на футбола и не изглежда да му се занимава точно с БФС. Но тепърва ще следим пасиансите преди конгреса на БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    4 0 Отговор
    От трън та на глог.
  • 2 ОГЛАДНЯЛ Е

    1 0 Отговор
    ТАКЪВ PR СКОРО НЕ Е ИМАЛО