24 Септември, 2017 05:15 1 295 0

Обамеянг: Дембеле избърза за Барса

  • обамеянг-
  • дембеле-
  • барселона-
  • борусия дортмунд

Няма да му бъде лесно в началото, но той ще даде много на клуба", смята Обамеянг

Нападателят на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг вдъхна кураж на доскорошния си съотборник Осман Дембеле, който се превърна в най-скъпата покупка в историята на Барселона.
Младият французин обаче получи тежка контузия, след като разкъса сухожилието на двуглавия бедрен мускул на левия крак при победата с 2:1 над Хетафе.

"Всички бяха повлияни от неговото напускане. Това, което аз знам е, че от Барса са имали споразумение с клуба. Ако го искат, от Дортмунд няма да го спират", коментира Обамеянг пред RMC.

"Той осъществи този трансфер малко по-рано. Но Осман ми е приятел, няма да го порицавам. Напълно го разбирам, това е негова мечта."

"Няма да му бъде лесно в Барселона, но той е човек, който се адаптира бързо. Пожелавам му късмет, макар да му отнеме време заради контузията. Той ще даде много на Барса. Говорих с него и той ме увери, че ще се върне след два месеца", добави голмайсторът на Бундеслигата за изминалия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА