25 Септември, 2017 11:29 805 0

Септември подразни Лудогорец и го отнесе

  • септември-
  • лудогорец-
  • лукоки

Джоди Лукоки с два гола за Лудогорец при победата с 4:1

Лудогорец отвя с 4:1 Септември при гостуването си на стадион "Васил Левски" в мач от десетия кръг на Първа лига. Първото попадение отбеляза Крис Гади, който шокира шампионите в 45-ата минута. Това обаче само подразни "орлите", които се развихриха след почивката и вкараха цели четири попадения. Над всички беше Джоди Лукоки, реализирал две попадения. По едно добавиха Натанаел и Вандерсон.

След успеха Лудогорец събра 24 точки и отново е само на една зад лидера ЦСКА. Септември има 7 точки и заема предпоследното 13-о място в класирането.

Първата ситуация в срещата на "Васил Левски" се откри пред футболистите на Николай Митов. В 7-ата минута след заучено изпълнение на корнер топката стигна до Петър Генчев в наказателното поле на Лудогорец, бранителят засече с глава, но над вратата на гостите. Последваха пропуски на Моци, Натанаел и Кешерю, а в 42-ата и Марселиньо не успя да порази целта. Така се стигна до 45-ата минута, когато тимът на Митов поведе. Ишмаел Байду подаде към Крис Гади пред наказателното поле, той преодоля Натанаел и Анисе, след което успя да прокара топката между краката на Моци и да я изпрати в далечния ъгъл на Ренан дос Сантос - 1:0.

След почивката Лудогорец заигра на познатото високо темпо и демонстрирайки високата си класа набързо отказа противника. В рамките на по-малко от 120 секунди избраниците на Димитър Димитров - Херо направиха пълен обрат. В 55-ата минута Натанаел изравни с мощен изстрел от воле, а в 56-ата Джоди Лукоки отбеляза първото си попадение в мача. Натанаел пусна извеждащ пас към бързака, който прокара топката покрай излезлия да го пресреща Янко Георгиев и от малък ъгъл успя да отбележи - 1:2.

В 85-ата Лукоки направи страхотен пробив в наказателното поле на домакините, преодоля Васил Добрев и подаде на Вандерсон, който засече право в мрежата на домакините на метър пред голлинията - 1:3. В 88-ата Лукоки оформи крайното 4:1 за "орлите" с втория си гол в двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА