26 Септември, 2017 05:16 799 1

Клоп: Мога да напиша книга за защитата

  • клоп-
  • защита-
  • книга-
  • ливърпул

"Няма съмнение, че допускаме прекалено много голове", каза мениджърът на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново разкритикува представянето на отбора в защита от началото на сезона. Мърсисайдци допуснаха 8 гола в последните си три мача от Висшата лига и общо 11 в шестте си срещи от шампионата от началото на сезона.

"Очевидно е, че допускаме прекалено много голове. В това няма съмнение. Трудно ми е да го приема, защото по правило моите отбори са добре построени в отбрана. За съжаление на този етап нещата не работят добре, въпреки че съм уверен, че ще има подобрение. Най-важното в защита е тактическата дисциплина", започна специалистът.

"Не знам всичко за футбола, но за два часа мога да напиша книга за това как и по какъв начин трябва да се отбраняваме, къде трябва да бъде всеки играч при определена ситуация, кога трябва да се пресира и т.н. Явно на този етап имаме проблеми в дефанзивен план и трябва да продължим да работим. Но аз вярвам не само на нашата атака, но и в отбора като цяло. Харесвам отбора си. Искам да ставаме още по-добри", коментира Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Собствениците на "Ливърпул" са определили цена от един милиард паунда за клуба от "Анфийлд"

    http://otbor.bg/sobstvenitsite-na-livrpul-sa-opredelili-tsena-ot-edin-miliard-paunda-za-kluba-ot-anfijld