Last news in Fakti

25 Септември, 2017 13:56 1 128 1

Дават на Кавани един милион, за да не бие дузпи

  • неймар-
  • скандал-
  • кавани-
  • бонус-
  • дузпи-
  • псж

Драмата в ПСЖ продължава с пълна сила

Драмата около това кой ще изпълнява статичните положения в звездния тим на Пари Сен Жермен продължава с пълна сила. Според El Pais собствениците на клуба са предложили на титулярния изпълнител на дузпите Единсон Кавани да му изплатят 1 милион евро, за да преотстъпи тази привилегия на Неймар. Сумата се равнява на бонуса, който уругваецът би получил според договора си, в случай че стане голмайстор на френския шампионат. Кавани обаче е отказал, настоявайки, че въпросът е принципен и не става думи за при.

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е посветил цялата изминала седмица на преговори с представителите на Кавани, за да намери изход от ситуацията.

El Pais добавя, че по-голямата част от състава на ПСЖ е застанала зад Кавани след публичната разпра на нападателя с Неймар по време на победата на Лион на 17 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    1 4 Отговор
    В края на краищата нещата опират до това чии фланвлки се продават най много. Няма ли кой да му каже на този смешник Кавани че в това отношение е пълна нула в сравнение с Неймар