26 Септември, 2017 13:57 770 0

Юнайтед предлага договори на Фелайни и Рашфорд

  • фелайни-
  • рашфорд-
  • договори-
  • манчестър юнайтед-
  • ерера

При преговорите с Ерера има напредък и халфът по всяка вероятност също ще преподпише

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иска Маркъс Рашфорд и Маруан Фелаини да подпишат нови договори с тима, пише "Индипендънт".

И двамата се представят доста силно от началото на сезона, като при белгиеца се забелязва страхотен прогрес, след като през лятото бе много близо до заточване в турската Суперлига, но в крайна сметка остана в тима.

Идеята на Моуриньо е играчите, които са най-важни за него, да се концентрират само върху футбола, а да не мислят за бъдещето си в отбора или за трансферни спекулации.

Новината, че двамата може да преподпишат договорите си с тима идва само ден, след като същото издание писа, че Давид Де Хеа също е пред нов договор с тима.

Междувременно има напредък в преговорите между клуба и Андер Ерера и се очаква и испанецът да парафира нов контракт с отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА