Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 16:33 899 1

Треньор надъхва играчите си с ... пушка

  • гуидолин-
  • надъхване-
  • пушка-
  • съблекалня-
  • амаури-
  • палермо

Франческо Гуидолин размахал оръжието в съблекалнята на Палермо

Бившият италиански национал Амаури разкри изключително скандален начин, използван от бившия треньор на Палермо Франческо Гуидолин за мотивиране на играчите преди реванша от Купата на УЕФА през 2006 година срещу Уест Хям.

„Никога няма да забравя тази тренировка. Готвехме се за мача с Уест Хям, а Гуидолин влезе в съблекалнята с голяма чанта. От нея извади пушка и я насочи към нас с думите: „Причинихме им болка, дайте да ги довършим!“ Едва удържахме смеха си, но винаги ще помня този момент“, призна 37-годишният нападател на Ню Йорк Космос.

През 2006 година Палермо спечели и двата си мача с „чуковете“. В първата среща сицилианският тим победи с 1:0 като гост, а на реванша се наложи с 3:0.

62-годишният Франческо Гуидолин в момента е безработен. За последно той беше начело на Суонзи, но на 3 октомври 2016 година беше уволнен. Работил е в Емполи, Аталанта, Удинезе, Болоня, Дженоа, Парма и др. Чели четири път е бил начело на Палермо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пъзлиото

    0 0 Отговор
    Що чак сега говори