20 Октомври, 2017 01:00 1 060 0

Меси достигна кота "100" в евротурнирите

  • меси-
  • голове-
  • роналдо-
  • барселона-
  • евротурнири

Аржентинецът наниза попаденията си в 122 мача

Звездата на Барселона Лионел Меси се разписа при победата на тима си с 3:1 над Олимпиакос, а това беше неговото попадение №100 в евротурнирите. Той е едва вторият футболист в историята, разписал се поне сто пъти в континенталните надпревари.

97 от тези голове са в Шампионската лига, а останалите три са реализирани в мачовете за Суперкупата на Европа. Меси наниза стоте си попадения в 122 мача.

Първо място в класацията по голове в евротурнирите се заема от португалския лидер на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, който се е разписал 113 пъти в 151 срещу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА