Last news in Fakti

2 Януари, 2012 09:42 6 358 4

Скандал между Фърги и Рууни

  • рууни-
  • фъргюсън-
  • блекбърн-
  • глоба-
  • гибсън-
  • еванс
Скандал между Фърги и Рууни - 1
Снимка: abreakingnews.com

Уейн Рууни е бил изваден от състава на Манчестър Юнайтед за мача с Блекбърн на 31 декември, заради скандал с мениджъра сър Алекс Фъргюсън, съобщава „Дейли мейл”. Юнайтед загуби неочаквано с 2:3 от опашкаря на „Олд Трафорд”. Оказва се обаче, че 26-годишният английски национал е бил наказан от Фърги за това, че на „Боксинг дей” е излязъл на романтична вечеря със съпругата си Колийн.

С двойката на вечерята са присъствали неговите съотборници Джони Еванс и Дарън Гибсън, които също били със своите половинки. Великолепната... шесторка се насладила на пищно празненство след победата с 5:0 над Уигън навръх Коледа.

Босът бил вбесен от това, че триото е нарушило строгия хранителен режим, който е задължителен за играчите на тима в понеделник вечер. Ето защо Рууни, Еванс и Гибсън били наказани да правят допълнителни упражнения в сряда, когато по принцип беше почивният им ден. Още в петък Фъргюсън лично казал на Рууни, че няма да попадне в състава за мача с Блекбърн. Отделно нападателят бил глобен с 6-цифрена сума, което пък изкарало играча извън нерви, защото той смятал санкцията за несправедлива.

Засега от Юнайтед не коментират тези информации, но английските медии са сигурни, че отношенията между Фърги и Рууни не са цветущи още след случката, когато футболистът имитира как Фъргюсън удря Дейвид Бекъм с бутонка в главата по време на ТВ шоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко Станчев

    0 0 Отговор
    Точно така трябва,за да е един отбор шампион,а не като нашите мишоци;ядат и пият,като за последно и ще се наричат футболисти.....
  • 2 520 зендер

    0 0 Отговор
    Е то нашите какъв хранителен режим да спазват като не играят по 2-3 месеца през зимната пауза.Всъщност,съмнявам се въобще дали знаят значението на думата режим.
  • 3 Stefan

    0 0 Отговор
    Ми то режима е стадиона - кръчмата -
    чалготеката!
  • 4 Андрей Кръстев

    0 0 Отговор
    Fargusan e izkukurigal,nishto ne stava ot nego,smotanqk.