22 Декември, 2017 05:15 2 021 0

Тотнъм готви исторически трансфер на Луис Суарес

  • тотнъм-
  • суарес-
  • барселона-
  • място-
  • гризман-
  • трансфер

Подобна сделка може да стане факт до седмици при определени обстоятелства

Тотнъм може да осъществи доста сензационен трансфер с привличането на една от звездите на Барселона Луис Суарес, твърди испанското издание "Дон Балон". Според него, "шпорите" искат да направят наистина голям трансфер и са се спрели на уругвайския национал, като се предполага, че съвсем скоро каталунците могат да бъдат отворени за неговата продажба.

Причините са доста, но основната такава е, че отборът ще се стреми да освободи място за Антоан Гризман, а освен това да набави и средства за закупуването му.

Освен това Суарес вече минава 30-те и цената му пада, а идният прозорец ще бъде може би добър шанс за тима да успее да спечели някой друг милион повече за него. Предполага се, че самият футболист изобщо не би желал да напусне тима, но в крайна сметка значение има и мнението на Барселона по този случай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА