26 Февруари, 2018 10:57 1 916 4

Стефанов: Локомотив бе с отбор от Африка

  • славия-
  • стефанов-
  • ломомотив пловдив-
  • африка-
  • олимпиакос

"Получихме обидна оферта от Олимпиакос", призна босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитен коментар в свой стил за Локомотив (Пловдив) след равенството 1:1 на Националния стадион „Васил Левски”. Босът на „белите” призна и за получена оферта от гръцкия шампион Олимпиакос за вратаря Стергиакис, която веднага е била отхвърлена, пише "Блиц".

"Доволен съм от характера, но не и от играта в първите 15 минути. Това е стара слабост от миналата година. Проспиваме първите минути. След това се бориха и дадоха максимума от себе си”, сподели Стефанов след срещата.

„Противникът бе комплектован от Северна Африка и балканските държави. Показахме, че и българите можем да бъдем по-напористи и по-силни. Ако имахме малко шанс, можехме да се поздравим и с победа”, коментира в свой стил президентът на „белите”.

„Ивайло Димитров може да играе и на фланга, и в центъра. Имаме и Чончуков, който се възстановява, имаме Милчо Ангелов. Това са футболисти, които могат да играят, но им трябва време. Важното е, че са наши момчета, млади, на които трябва да даваме шанс, за да се случва нещо в българския футбол. Защото като гледам някои отбори как се комплектоват... както и да е, всеки има право да работи, както иска”.

“Олимпиакос изпратиха една обидна оферта за Стергиакис, която аз изобщо не исках да погледна. Не знам откъде излизат информации, че Панатинайкос ще гледат Антонис. Нека го гледат. Ако изпратят предложение, което да задоволява и нас, и него, ще говорим”, завърши босът на столичния клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перукан

    7 0 Отговор
    Бат Венци ще се скарам на Перукан , схемата 1-2 не излезна .
  • 2 СИК

    4 1 Отговор
    Докато е мутрата президент на Славия ще са аутсаидери.Все някой му е виновен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.