9 Март, 2018 10:02 1 277 0

Атлетико Мадрид върви по план в Лига Европа

  • коста-
  • коке-
  • нигес-
  • атлетико мадрид-
  • лига европа-
  • локомотив москва

"Дюшекчиите" се справиха с Локомотив Москва

Атлетико (Мадрид) срази гостуващия Локомотив (Москва) с 3:0 в мач от осминафиналната фаза на Лига Европа и гледа към следващия кръг на турнира.

"Дюшекчиите" доминираха през целия мач и изчакваха спокойно моментите, в които да нанесат удар. Така Саул Нигес (22) бе оставен необезпокояван от бранителите на гостите да напредне и вкара от далечна дистанция за 1:0, пише "Блиц".

След половин час Гризман не успя да намери опразнената врата, след като стражът на гостите Гийерме бе излязъл чак на тъчлинията.

В началото на втората част Саул намери Гризман и французинът шутира, но Гийерме спаси, а Диего Коста (47) направи добавка за 2:0. В 58-ата минута играчите на Диего Симеоне имаха претенции за дузпа след игра с ръка на Чорлука, но не получиха такава.

Руският тим рядко атакуваше вратата на Вернер, започнал като титуляр на мястото на контузения Ян Облак и отразил в 78-ата минута удар на Лисов. В последната минута на редовното време Хуанфран асистира на Коке (90), който оформи крайното 3:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА