Last news in Fakti

14 Април, 2018 11:49 1 030 0

Александър Попов: Имахме своите шансове и в двата мача

  • александър попов-
  • шансове-
  • мача-
  • волейбол-
  • цска-
  • нефтохимик

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира загубата с 1:3 гейма във втория мач от финалната серия за титлата от Нефтохимик.

"Мисля, че играхме добре. Изпуснахме пореден гейм - първия, който може да промени хода на срещата. Тежко е за нас да губим от Нефтохимик няколко такива гейма, в които сме с явно превъзходство. Хубаво беше, че не мръднахме психически. Аз мисля, че е равностойна серията.

Разбира се, че Нефохимик е фаворит. Имахме своите шансове и в двата мача. Играхме според мен достойно. Има някои моменти, които не ни харесват. Днес блокадата не се получаваше така, както искахме. Иначе в атака се справяме. Хубав сервис бихме и днес. Завързани са геймовете, има надиграване. Има някои топки, които се печелят с повече късмет, рутина, вяра. Докато не го променим, няма да имаме успех.

Сега лошото е, че не знаем къде се връщаме. Все още не знаем къде ще играем. В неделя ще се видим с ръководството на Лукойл да видим кой какво ще каже. Силно се надявам да няма ескалация на напрежението", каза още Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА