Last news in Fakti

25 Април, 2018 01:00 1 410 2

Левандовски: Реал ще има проблеми срещу нас

  • левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

"Байерн е в страхотна форма", заяви голмайсторът

Всички привърженици на Байерн (Мюнхен) ще очакват голове от Роберт Левандовски, който знае как се бележи на Реал Мадрид. Двата колоса се изправят в първа среща от полуфиналите в Шампионската лига.

“Ако си спечелил ШЛ в две поредни години, то е ясно, че това те прави фаворит. Това обаче не означава, че автоматично ще продължиш напред. Вече сме друг сезон, друга година. Случилото се срещу Реал преди година е история. Знаем, че всеки двубой е различен, всеки сезон е различен. Когато сега се изправим срещу Мадрид, ще бъде съвсем различно в сравнение с предишната година”, върна се Лева към сблъсъка от миналата кампания, когато баварците отстъпиха на четвъртфиналите след продължения.

“Наясно сме, че футболистите на съперника също могат да бележат - продължи нападателят на Байерн в интервю за клубната телевизия. - Трябва да внимаваме за всекиго от тях. Но ако покажем нашата си игра и демонстрираме пълния си потенциал, то Реал също може да си има проблеми. Трябва винаги да завършваме атаките си, независимо какво се случва. Трябва постоянно да нападаме и да се опитваме да реализираме”.

“Знаем, че можем да се справим с този съперник, макар той да е много силен. Надявам се да се получи интересен мач и в края ние да сме по-щастливи от тях. Когато искаш да си на финал в турнира, трябва да се справиш с всичките си опоненти, а Реал защитава трофея си. Длъжни сме да се съсредоточим и ако испанците допуснат грешка, да можем веднага да се възползваме от нея. Настроението в отбора е много добро. Показахме, че в последно време сме в много силна форма”, завърши Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрав прав

    1 4 Отговор
    Hala Madrid
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.