Last news in Fakti

4 Май, 2018 15:57 1 289 1

Искри между Белю и Хей (ВИДЕО)

  • белю-
  • хей-
  • шоу-
  • бокс-
  • пресконференция-
  • бой

Дейвид Хей и Тони Белю допринесоха за шоуто преди реванша помежду си в събота вечер с експлозивен финал на официалната пресконференция преди дългоочаквания във Великобритания сблъсък. Двамата се сбутаха пред журналистите и пред камерите, за да покажат, че нямат търпение да излязат един срещу друг на ринга час по-скоро.

“Дейвид никога не е показвал, че може да издържи 12 рунда. Освен това, в бокса никой не става по-добър с годините - просто не се случва. Вижте Бърнард Хопкинс и Джордж Форман - винаги свършва зле. Не вярвам, че може да ме нокаутира в края”, сподели Белю. “Аз се качих в по-горна категория и станах по-мъдър с времето, а не по-добър. А той е бил безспорен шампион в полутежка категория и световен шампион в тежката, но сега е далеч от най-доброто си ниво. Показвам респект към Дейвид и му давам шанс за реванш, но той беше толкова арогантен, че дори не искаше такава клауза в договора, което е нечувано на такова ниво”, обясни Белю.

“Планът е да натисна газта след седмия рунд. Ако той е толкова издръжлив, колкото всички казват, значи ще направим страхотен мач. Но се съмнявам, защото планирам в първите шест рунда да го изтощя и после да натисна. Не искам последният ми мач да е някаква загуба, така че ще дам всичко и ще заложа всичко, за да изчистя реномето си”, каза Хей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    ХЕЙ Е ГОЛЯМ БОКСЬОР И ЩЕ ГО НАТУПА ТОНИ БЕЛЬО