Last news in Fakti

5 Май, 2018 15:54 772 1

Босът на Наполи: Юве натиска съдиите!

  • де лаурентис-
  • ювентус-
  • наполи-
  • фамилия-
  • натиск-
  • съдии

“Очаквате ли съдиите да тръгнат срещу фамилия Аниели?", попита Де Лаурентис

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис атакува остро Ювентус, обвинявайки клуба, че често е облагодетелстван от съдийски грешки. Бизнесменът смята, че след скандала с уредени мачове Калчополи италианският футбол не е претърпял промяна.

“Има проблем със съдиите и отсъжданията им, засягащи Ювентус. Клубът е управляван от най-влиятелната фамилия в Италия. Те трябваше да слязат на земята след Калчополи, но нищо не се е променило”, започна Де Лаурентис.

“Очаквате ли съдиите да тръгнат срещу фамилия Аниели, срещу FIAT и да се изправят срещу силните? Преди да го направят, те ще трябва да помислят повече от 20 хил. пъти. Проблемът с лошото съдийство е в цяла Европа. Как е възможно да не се отсъди игра с ръка в наказателното поле? Не знам дали Байерн Мюнхен щеше да бъде елиминиран от Реал Мадрид в Шампионска лига. Ами Рома? Не отсъдиха две дузпи за отбора срещу Ливърпул”, допълни италианският бизнесмен за Gazzetta dello Sport.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Много поздрави на Италия. Защо не видя дузпата за Ливърпул при 0:0.
    Удариха Мане в гърба в наказателното поле при 0:0.

    Справедливо само Ливърпул.

    Несправедливо Байерн-Реал Ювентус-Реал

    Чакаме финала.