Last news in Fakti

26 Юни, 2018 13:31 1 130 3

Саутгейт: Англия ще играе за победа срещу Белгия

  • саутгейт-
  • англия-
  • белгия-
  • сметки-
  • световно първенство-
  • поток

Гарет Саутгейт заяви, че "трите лъва" няма да си правят никакви сметки

Саутгейт: Англия ще играе за победа срещу Белгия - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт категорично отхвърли теорията, че "трите лъва" няма да играят срещу Белгия за победа, за да завършат на второ място в своята Група G и така да избегнат евентуални сблъсъци с Бразилия или Германия на четвъртфиналите.

Англия и Белгия вече си гарантираха участие в следващата фаза, но в четвъртък ще определят в директен сблъсък кой ще завърши на първо място в групата.

"Ние искаме да печелим всеки мач, в който играем. Не знам как бихме могли да влезем в един двубой без да имаме желание за победа или за добро представяне. Мисля, че това би била една опасна територия, ако започнем да мислим и да предвиждаме докъде можем да стигнем.

Трябва просто да се опитаме да играем толкова добре, колкото можем, да се подготвяме по правилния начин и да не губим момента. Това е важно, за да сме подготвени", заяви Саутгейт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ади ба

    2 0 Отговор
    Наистина ли?Откритието на века
  • 2 английска фашага

    2 0 Отговор
    Празни приказки за пред хората, със сигурност ще пуснат доста резерви за да съхранят основните играчи за осминафинала. А ситуацията в групите е такава, че не се знае кой точно ще се класира на първо място, за да се правят сметки да бъде избегнат като следващ противник.
  • 3 Ари

    1 0 Отговор
    Оффф исками се да не са Белгия и Англия,защото и двата са страхотни а Белгия е много силен отбор а Англия ммммм ми не така че Гарет Саутгеит моля да не се меси в работата на мача