27 Юни, 2018 13:33 1 766 4

Коларов: Целият свят ще ни гледа срещу Бразилия

  • коларов-
  • сърбия-
  • бразилия-
  • шанс-
  • световно първенство

"Нямаме какво да губим в този двубой", заяви капитанът на Сърбия

Коларов: Целият свят ще ни гледа срещу Бразилия - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Сърбия Александър Коларов заяви, че световното първенство означава много за него и съотборниците му, и че мачът с Бразилия е шанс, който се открива веднъж в живота. Срещата от група "Е" е днес от 21:00 часа. Сърбите имат три точки, а с по една повече са бразилците и Швейцария.

"Вървя към края на кариерата ми и този мач ще бъде най-важният в нея. Всеки футболист знае какво означава той. Това е най-високото ниво и шанс да те види целия свят. Подобни неща се случват веднъж в живота", коментира 32-годишният Коларов.

"Всеки иска да играе срещу най-добрите в света, защото те представляват отличен шанс да тестваш способностите си. Лично аз съм убеден, че ние ще бъдем подготвени за Бразилия и ще се наслаждаваме на двубоя. Не се страхуваме, но трябва да бъдем дисциплинирани и търпеливи. Трябва да играем като отбор и да зарадваме Сърбия", добави защитникът.

"Няма какво да губим срещу Бразилия, трябва да дадем всичко от себе си", добави футболистът на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суботица

    10 8 Отговор
    Сърбия може да хвърли "бомбичката" :)
  • 2 Душан

    12 10 Отговор
    Напред, братя сърби, покажете им на тези надувки какво е истински футбол. На вас се пада честта да ги изхвърлите (за пореден път) от борбата за финала.
  • 3 Бай село

    2 4 Отговор
    успех братя славяни
  • 4 Шаран БГ

    0 2 Отговор
    Нищо не си спомням от 1958 год. Прекрасно помня 1962 година . Чили и 1966 година -Англия . И всички останали "световни" до днес. Въпреки всичко от футбол не разбирам особено много.
    Имаме вече доста световни първенци. Даже и малка България един път достигна до 4-то място в света !!!
    Футболът, които играят латино-американците , не може да се сравни с нищо. Те са върхът ! Да -германците - ред и дисциплина, англичаните - вдъхновение, французите - много пари ... испанци, италианци и т.н.
    Южно-американският футбол е наслада за очите и балсам за духа - доколкото може това да се желае от една доста груба и често с независещ резултат от изявите на терена, колективна игра.
    От сърце желая съседите да имат победа, ако не --равен ! Но ония -особено бразилците- няма какво да си кривим душата - са факири с коженото кълбо !!!
    Братята сърби могат да опитат да бъдат само по-напористи, по-твърди /ако не груби/, те са си инатести и проклети като българчета!! Желая им УСПЕХ !!