Last news in Fakti

5 Юли, 2018 15:29 2 435 7

Изчислиха колко време Неймар е лежал на терена

  • бразилия-
  • лежи-
  • терен-
  • световно първенство-
  • неймар

Не му е лесно на Неймар...

Изчислиха колко време Неймар е лежал на терена - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

За четири мача на Световното първенство по футбол в Русия до този момент звездата на бразилския национален отбор Неймар е прекарал 13 минути и 50 секунди на терена лежейки, съобщи RTS Sport.

Изданието е изчислило времето, което нападателят е прекарал, превивайки се от болка. Неймар беше разкритикуван заради симулациите си и бавенето на играта, както и честите опити да "спечели" жълт картон за противников играч.

В двубоя срещу Швейцария Неймар беше фаулиран десет пъти, което го направи най-фаулираният играч на световни финали (в един мач) от 1998 година насам.

Междувременно легендата на бразилския национален отбор Ривалдо заяви, че Неймар трябва да продължава да пада, ако това ще донесе световната титла на южноамериканската страна. Той го посъветва от Инстаграм да не обръща внимание на критиците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    13 2 Отговор
    геймар...
  • 2 гост

    10 2 Отговор
    Каква звезда е тоя , не мога да разбера. Колкото Марио Балотели от Италия , нашия герой Божи гол станаха звезди , толкова е звезда и тоя Неймар. Харесвам Бразилия ,но с такива звезди са за никъде.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост 1

    2 1 Отговор
    Един мошеник дава съвет на друг мошенник.

    https://www.youtube.com/watch?v=Pg_7HklqabQ
  • 4 Киро

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Не че го защитавам, ама го боли к_ _ а кой какво мисли за него, нали си взема парите.
  • 5 Санде

    1 1 Отговор
    Латино тарикат!
  • 6 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Малко са футболистите с телосложението на Едсон А. до Насименто. А и самия той на стари години каза, че е бил късметлия и никога не е получавал сериозни травми.
    Действително Неймар да Силва Сантос Жуниор е талант във футбола.Вече на 26 години, той все още има крехко телосложение. И тъй като футболът е груба игра, колкото пъти топката се окаже в краката на този футболист, той бива най-безцеремонно фаулиран. Спомням си Г.Аспарухов- Гунди как се жалваше , че постоянно най-жестоко го ритат.
    Мен когато ме ритнат ме боли! Когато бягам и ми положат крак, т.е. ме спънат , падам и.... ме боли натъртеното от падането.
    Много е лесно и просто да викнеш за някой на терена, че симулира. Вярно е , че го има и това във футбола. По едно време имахме поговорка: " Какво гледаш като левскар за дузпа ? ". Ами пада си човека със или без докосване от противников играч в наказателното поле и гледа съдията - дано свири дузпа! Така си беше ! Но голяма част от паданията на Неймар не са толкова безобидни. Следих и играта на Роналдо - никога не задържаше топката... Опасността да ти счупят краката е голяма. И Лионел Меси игра предпазливоТреньорите обикновено насочват вниманието на някой здрав, як бранител точно към тези нападатели и жална му майка. ...
    Пред очите ми е все Марко ван Бастен - как го осакатиха за цял живот италианците - той по-вече на терена не излезе, макар че бе стабилен,здрав мъж.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.