Last news in Fakti

6 Юли, 2018 12:25 2 190 0

Как вратарят на Англия спаси дузпите на Колумбия?

  • вратар-
  • англия-
  • колумбия-
  • бележка-
  • посока-
  • дузпи-
  • пикфорд

Треньорът на вратарите на "трите лъва" подал бележка на Джордан Пикфорд

Как вратарят на Англия спаси дузпите на Колумбия? - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на английския национален тим Джордан Пикфорд получил специални инструкции за това как всеки един от колумбийските национали най-често изпълнява дузпите си, съобщават британските медии. Треньорът на вратарите Мартин Маргетсън дал на стража бутилка с вода, на която написал в каква посока всеки един от колумбийците обича да изпълнява при удар от бялата точка.

Пикфорд не запомнил с точност как колумбийците изпълняват дузпите, но прикрил бутилката с кърпа, за да не може колегата му Давид Оспина да види инструкциите и да предупреди своите съотборници. Впоследствие английският страж посоката на ударите на Куадрадо (гол), Урибе (греда) и спаси дузпата на Карлос Бака. Той не позна единствено посоката на удара на Фалкао, но така или иначе си свърши работата и помогна за класирането на „трите лъва“ за четвъртфиналите, където те ще срещнат Швеция в събота от 17:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА