Last news in Fakti

29 Юли, 2018 08:50 2 541 5

Берое изпусна Лудогорец

  • берое-
  • лудогорец-
  • изпусна-
  • пауло аутуори-
  • реми-
  • равен

Берое не се даде на Лудогорец и стигна до равенство 1:1, а от хикса по-доволни трябва да са разградчани, които във втори пореден мач от началото на сезона в Първа лига са доста колебливи.

От щаба на "орлите" трябва да са доволни и от главния съдия Ивайло Стоянов, който не посмя да отсъди дузпа срещу разградчани при резултат 0:0 в края на първото полувреме, пише topsport.bg. Така, както се случи и срещу Етър преди седмица, когато само Никола Попов не видя, че Шверчок играе с ръка минути преди края на мача...

Колкото до мача - спокойно може да се каже, че старозагорци изпуснаха седемкратния шампион на България, който преди няколко дни записва нулево реми срещу унгарския МОЛ Види в квалификациите на Шампионска лига.

По-тревожното за селекцията на Пауло Аутуори е, че в трети пореден мач отборът не е на нивото, което се очаква да бъде, предвид амбииците на собствениците и обявените цели за новия сезон.

Нещо повече - още до 10-ата минута Берое можеше да води с 2:0, но удари на Борислав Цонев като по чудо не влетяха в мрежата на Ренан, а в единия случай и гредата помогна на вратаря на Лудогорец.

Първият удар към вратата на Душан Перниш дойде едва в 25-ата минута, когато Марселиньо се опита да стреля от фаул, но топката премина на сантиметри до лявата греда.

Последв нов натиск на домакините, които можеха да вкарат от нищото!

Рафаел Форстър върна левашки топката, Бумеска се възползва от това и излезе в очи с Ренан, който успя да избие удара на футболиста на Берое, но след това го фаулира в наказателното поле!

Дузпа не последва, а такава ясно се видя, че има, но Ивайло Стоянов и асистентите му отсъдиха само корнер...

До края на полувремето Лудогорец отговори с опасен удар на Жоао Паоло отдясно в наказателното поле, но Перниш се намеси решително и прати топката в корнер.

Втората част започна с една идея по-добра игра от страна на Лудогорец. Разградчани разиграваха повече топката, за да дойде 59-ата минута, когато поведоха в резултата!

Бърза атака завърши с подаване на Сисиньо към вратарското поле, където Марселиньо без проблеми вкара за 1:0 за Лудогорец!

"Орлите" обаче набързо пропиляха аванса си!

В 62-ата минута Мартин Райнов намери топката пред дъгата на наказателното поле и със силен удар я прати неспасяемо до гредата на Ренан за 1:1

До края на срещата двата отбора размениха по още няколко удара, като резервата на домакините Вандерсон бе близо до пълен обрат с удар от пеналта, но Ренан спаси.

Шверчок също имаше шанс да се разпише, но късметът не бе с него в 75-ата минута и така двата отбора си поделиха по една точка.

За Берое равенството е второ поредно в Първа лига, докато разградчани са с 4 пункта в актива си след успеха над Етър миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    17 1 Отговор
    Гелосаната госпожа черпи съдиите и не смеят да свирят срещу отборчето и.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Берое66

    14 1 Отговор
    Дузпи фалове не се дават срещу "грандовете" и като излязат в Европа съдиите са много "лоши" :)
  • 4 anonim

    3 12 Отговор
    лудите играха с резервите си и това,че Берое се напъна много яко както с футбол така и с борба свободен стил не означава че са били по добрите МНОГО СА ПОД НИВОТО НА ЛУДИТЕ

    Коментиран от #5

  • 5 Берое66

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "anonim":

    Видеотон и те бяха много груби и не дадиха на фамозния отбор на разград да играят. На крива ракета.......