Last news in Fakti

30 Септември, 2018 13:27 1 219 0

Полша и Бразилия спорят за световната титла

  • полша-
  • бразилия-
  • финал-
  • световно първенство-
  • волейбол

Полша и Бразилия ще спорят във финала на тазгодишното световно първенство по волейбол, на което България е домакин заедно с Италия. Поляците победиха САЩ в невероятна драма, в която първо поведоха с 1-0, допуснаха обрат до 1-2, но в крайна сметка се добраха до победата с 3-2.

Най-полезен за полския тим бе звездата Бартош Курек с 29 точки, а за американците Матю Андерсън и Тейлър Сандър реализираха по 19 точки.

Полша и Бразилия играха във финала и на последното Световно, когато поляците се наложиха с 3-1. В битката за третото място излизат САЩ и Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА