Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 14:02 5 237 1

Вили Вуцов шокира с признание за баща си

  • вили вуцов-
  • иван вуцов-
  • баща-
  • грижи-
  • семейство-
  • отношения-
  • признание

"Не знам защо го обичам, след като той никога не се е грижил за мен", заяви Велислав Вуцов

"Не знам защо обичам баща ми, при положение че никога не се е грижил за мен!". Шокиращото признание е на треньора Велислав Вуцов. По думите му легендата Иван Вуцов никога не е искал сина му да влиза във футболните среди.

Вили ще сподели най-съкровените си битки в личен план тази неделя в „Търси се“ от 11:00 часа по bTV. Ексцентричният треньор, водил Левски, Славия, Ботев (Пловдив) и други клубове, говори за буйния си нрав и последиците от него, за болезнения развод със съпругата му, с която заедно имат три момчета, и битката да вземе правата над тях, за това как живее днес под един покрив със сина като най-добри приятели. Вуцов няма да подмине и всичко останало, което минава през душата му, включително и периодите на студ в отношенията с прочутия си баща - Иван Вуцов.

"Правил съм деца, за да си ги гледам аз, а не някой друг", категоричен е Вили Вуцов. Зарича се никога повече да не се жени, защото се оженил за пет минути, но се развеждал десет години.

"С жена ми пет години се съдим за правата над децата си. Съсипахме им психиката", споделя Вили. Не крие, че историята, която децата му са преживели, той вече я преживял като малък, когато се развеждали неговите майка и баща. "След развода баща ми не ме потърси близо две години", обяснява Вили.

По думите му и двамата с брат му правели всичко възможно майка им да си стъпи на краката, защото тя изживяла много трудно раздялата със съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спец

    10 7 Отговор
    с тъп човек трудно се живее