Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 14:25 1 004 0

Локо Пловдив предлага нов договор на Акрапович

  • крушарски-
  • акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • договор-
  • преговори

Босненецът ще остане начело на "смърфовете"

Ръководството на Локомотив (Пловдив) обмисля да предложи нов договор на старши треньора Бруно Акрапович. На 30 октомври той ще направи една година начело на "черно-белите". Настоящият контракт на босненския специалист е до края на сезона. Очаква се около Нова година двете страни да стартират преговорите.

Основната цел, поставена пред Акрапович, е класиране в първата шестица, но босът Христо Крушарски е бил впечатлен от методите и начина на работа на босненеца и е изявил желание да го задържи, пише "Тема Спорт". Двамата са обсъждали наскоро зимната селекция и това, че трябва да се заложи на малко повече млади местни играчи. Амбицията им е да успеят да класират Локо за Лига Европа. Дори и това да не се случи се очаква Бруно Акрапович да получи картбланш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА