Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 13:56 938 1

Везенков помогна за победа на Олимпиакос

  • везенков-
  • олимпиакос-
  • евролига-
  • макаби тел авив

Българският баскетболист с нов силен мач

Националът Александър Везенков отново блесна с екипа на Олимпиакос. Баскетболистът ни изигра много силен мач срещу Макаби (Тел Авив) в среща от Евролигата и бе с основен принос за третата победа на своя отбор. Гръцкият колос се наложи като домакин над трудния си противник с 88:80 (18:21; 27:16; 23:20; 20:23).

Везенков не попадна в титулярния състав за мача, но след влизането си успя да запише 7 точки, 8 борби и 2 асистенции. Той игра общо 18:33 минути.

Най-резултатен за Олимпиакос беше Василис Спанулис с 16 точки, а Алекс Тупейн и Найджъл Уилямс-Гос добавиха съответно по 15 и 14 точки.

Деандре Кейн вкара 22 точки за гостите, а Джони О‘Браянт, Майкъл Рол и Джон Дибартоломео приключиха с по 12 точки.

След победата отборът на Везенков е 5-и в класирането с 3 успеха и 1 загуба. В следващия кръг Олимпиакос гостува на ЦСКА Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От далече

    0 0 Отговор
    Браво Саша , само напред !