7 Ноември, 2018 01:00 1 385 5

Ибрахимович: Футболът в Англия е надценен

  • ибрахимович-
  • ниво-
  • висша лига-
  • манчестър юнайтед

"Дори и аз, който бях на 35 години, блестях там", заяви шведът

Шведската звезда Златан Ибрахимович направи интересен коментар за нивото на футбола в Англия. Ветеранът, който игра за Манчестър Юнайтед в продължение на две години, е на мнение, че качеството на футбола във Висшата лига не е толкова високо, а самият той е успял да обори критиците си по време на своя престой при “червените дяволи”.

“Имах дълга и успешна кариера преди да отида в Англия. Играх в различни страни, за доста отбори. Хората смятаха, че ще е грешка да отида в Англия. Ако се бях провалил, мнозина щяха да ме сочат с пръст. Познайте обаче какво стана? Това ме мотивира още повече”, заяви Ибрахимович в интервю за “FourFourTwo”.

“Висшата лига ми хареса. Първенството предизвиква огромен интерес по целия свят, но класата му се надценява. Имам предвид техническите умения на футболистите. От друга страна, в Англия се играе на много висока скорост и дори на най-добрите футболистите им е трудно да издържат на това темпо. Аз съм горд, че играх за Юнайтед. Имате късмет, че дойдох, когато бях на 35 години. Ако това се беше случило 10 години по-рано, всичко щеше да е различно. За мен казваха, че съм дошъл в инвалидна количка, но аз пратих в така всички, които се съмняваха в качествата ми”, отсече в типичния си стил Златан.

Ибрахимович вкара 29 гола в 53 мача за Манчестър Юнайтед, а след това подписа с Лос Анджелис Галакси. В последните дни се спекулира, че 37-годишният нападател ще се завърне в Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    4 5 Отговор
    Ибрахимович - добър футболист, красив мъж,това е достатъчно.....!!!!!
  • 2 Г.З.

    6 8 Отговор
    Надценен е самия Ибрахимович.Босненски сърбин,мюсюлманин,швед,голяма уста.Орел,рак и щука,водно желязо,за Българите е най мразения швестерски футболист,не заради мустака му а заради гнусния отвор под нея.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 По Принцип ; !!!

    0 0 Отговор
    Не Е ; ВАЖНО каква Е цената !! Ибро !! ( той го знае МНОГО добре ) По Принцип !!! Най важното е да има кой да ПЛАЩА !! , а в Англия ИМА , По Принцип !!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.