6 Ноември, 2018 15:28 2 765 4

Роналдиньо е пред фалит?

  • роналдиньо-
  • фалит-
  • глоба-
  • дългове-
  • паспорт

Взеха паспорта на бразилската футболна легенда

Роналдиньо е изправен пред угрозата от фалит. Тази новина, колкото и да изглежда невероятна, бе разпространена от бразилските медии. Бившата звезда на Барселона и Милан е във финансова криза, а в банковата му сметка били открити едва… 6 евро.

Преди дни Роналдиньо остана без паспорт заради дълговете. Съдът е решил да отнеме документа от бразилската звезда. През 2015 г. Роналдиньо бе глобен с 2,5 милиона долара за екологични щети на природата. Бившият футболист построи склад и риболовна платформа на забранено място. 38-годишният Роналдиньо не е платил глобата, довела до това решение.

Сумата в банковата сметка на футболната звезда не пречи на Роналдиньо да се наслаждава на живота си. През последните седмици бразилецът е бил в Китай, Япония, Европа и Африка за работа с рекламодатели. Любимата марка обувки на Роналдиньо пък пусна нова линия, посветена на футболния магьосник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тцтц

    6 0 Отговор
    това е защото не се продаде на ония лицемери толкова ли е трудно да го оставят на мира

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "тцтц":

    Съгласен съм. Как може тия да се о*ерат и да не оставят на мира Рони? Бил глобен добре, ама да му отнемат паспорта е вече прекалено и несправедливо.
  • 3 experta

    4 2 Отговор
    МММНННДА В БУРКАН БАНК Е НАЙ СИГУРНО.
  • 4 Денислав

    0 2 Отговор
    Това са пълни глупости. И от къде разбраха, че има 6 евро. Те ЦРУ трудно могат да свалят банковата тайна за определено лице, апък камо ли банда огладнели журналисти.